Zeeklassen dag 3: de kleine pieterman

De laatste dag werd ingezet op de beats van Samson en Gert. Iets vroeger opstaan bleek voor velen een moeilijke opgave. Nog moeilijker was alles terug in de valies krijgen of zelfs alles terugvinden. De valiezen waren toch klaar voor het ontbijt, want direct erna vertrokken we in 2 groepen naar de eerste activiteit. De …


De laatste dag werd ingezet op de beats van Samson en Gert. Iets vroeger opstaan bleek voor velen een moeilijke opgave. Nog moeilijker was alles terug in de valies krijgen of zelfs alles terugvinden. De valiezen waren toch klaar voor het ontbijt, want direct erna vertrokken we in 2 groepen naar de eerste activiteit. De ene groep mocht beginnen met racen in een Go-cart. De andere groep kreeg informatie over vissen met een sleepnet vanop het strand, ook wel kruien genoemd. De leerlingen kregen de verschillende soorten beestjes (garnalen, krabben, platvissen en kleine pietermannen) zelfs in hun handen. Na een uurtje werd er tussen de twee groepen gewisseld.

Na deze héél interessante voormiddag was het alweer tijd om te eten. Ons laatste lunchpakket hebben we gegeten in ons verblijf, zodat onze lekkere sandwiches niet nat werden. Kruier Albert had voor ons nog lekkere verse garnaalsalade gemaakt.

Voor één keer was de bus te vroeg en konden we dus vrij snel vertrekken richting Karel Buls.

De zeeklassen zitten er weer op. We hebben er allemaal van genoten en de leerlingen hebben elkaar op een leuke manier beter leren kennen. Laten we er samen een leuk schooljaar van maken.