Zeeklassen dag 2: Jump for joy

Sommige leerlingen hebben geslapen als rozen, anderen zijn opgestaan met een ochtendhumeur. Na een stevig ontbijt zijn we vertrokken met de bus richting het natuurreservaat ‘Het Zwin’. De leerlingen werden opgesplitst in groepjes om afwisselend een rondleiding te krijgen door het natuurreservaat of zelf het doe-museum te ontdekken. Tijdens de rondleiding hebben de leerlingen geleerd …


Sommige leerlingen hebben geslapen als rozen, anderen zijn opgestaan met een ochtendhumeur. Na een stevig ontbijt zijn we vertrokken met de bus richting het natuurreservaat ‘Het Zwin’. De leerlingen werden opgesplitst in groepjes om afwisselend een rondleiding te krijgen door het natuurreservaat of zelf het doe-museum te ontdekken. Tijdens de rondleiding hebben de leerlingen geleerd over de werking van een natuurreservaat, de verschillende soorten vogels, hoe je de vogels kan herkennen en nog zoveel meer. In het doe-museum kregen de leerlingen informatie omtrent de vogels voorgeschoteld op een speelse en leerrijke manier.

Na het verwerken van al deze interessante informatie was het tijd om terug te keren richting Bredene-Oostende. Aangekomen in Hangtime, was het eerst tijd voor een welverdiende lunch vooraleer we al springend al onze energie kwijt konden. Na veel springen, gooien en salto’s was het tijd voor de lange ‘natte’ wandeling richting verblijf. We waren perfect op tijd voor het avondmaal. Na het eten was er tijd om te douchen. De meisjes profiteerden van het moment om veel (lees: echt lang) onder de douche te staan. Om te ontspannen hebben voor het slapengaan een film gekeken.

Slaapwel!