Zeeklassen dag 1: Aquaman achterna

Deze morgen was het eindelijk zover. We begonnen de dag met een stevig ontbijt op Karel Buls. Na een rustige busrit, kwamen we eindelijk aan in Bredene. De kamers werden verdeeld en de bedden werden opgemaakt. Voor we te voet naar de surfclub trokken, aten we eerst onze boterhammen op. Aangekomen aan de surfclub, kregen …


Deze morgen was het eindelijk zover. We begonnen de dag met een stevig ontbijt op Karel Buls.
Na een rustige busrit, kwamen we eindelijk aan in Bredene. De kamers werden verdeeld en de bedden werden opgemaakt. Voor we te voet naar de surfclub trokken, aten we eerst onze boterhammen op. Aangekomen aan de surfclub, kregen we uitleg over de verschillende activiteiten. Op het programma stond surfen, rafting en waterhandbal. Het voorspelde slechte weer hield ons niet tegen, nat waren we toch!

Na de activiteiten was het tijd om terug te wandelen richting ons zeehuis. Een verfrissende douche, wat vrije tijd en we konden eten. Het heeft ons gesmaakt!

De avondactiviteit was een opdrachtenspel waarbij de groepjes goed moesten samenwerken. Alle groepen werkten zeer enthousiast mee. Alleen het dribbelen met een basketbal in het donker kon wat beter :p.

Volledig uitgeput gingen we ons bedje in, want morgen is er een nieuwe dag!