Dag 4: Een gevulde dag: Olympisch sporten, strand/zon/zee/ijsje, optical illusions en … karaoke!

De zon was wat verlegen bij de start van de dag, maar al snel kwam ze weer piepen tussen de wolken en langzaamaan draaide het weer richting zomers.Op Mont Juïc werd het sportieve durversgehalte van de leerlingen getest. Iedereen was geslaagd en dit werd aan het strand dan ook beloond met een ijsje…Musea hoeven niets …


De zon was wat verlegen bij de start van de dag, maar al snel kwam ze weer piepen tussen de wolken en langzaamaan draaide het weer richting zomers.Op Mont Juïc werd het sportieve durversgehalte van de leerlingen getest. Iedereen was geslaagd en dit werd aan het strand dan ook beloond met een ijsje…Musea hoeven niets steeds in de klassieke vorm te bestaan. De leerlingen lieten zich volledig gaan bij de illusies.De GWP in groep afsluiten gebeurde op muzikale wijze: heel wat getalenteerde leerlingen, maar ook minder begaafde zagers gaven het beste van zichzelf in de afsluitende karaoke-avond.