17/9 – 21/9: De Week van de Mobiliteit 2018

Beste leerlingen, ouders, collega’s, Karel Buls neemt deel aan de Schoolvervoerplannen van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. In dit kader doen we, tijdens de Week van de Mobiliteit, mee met de actie ‘Naar school/Naar het werk zonder auto’ samen met 90 andere Brusselse scholen en 200 bedrijven. kom op 19 september te voet, met de fiets, …


mobilBeste leerlingen, ouders, collega’s,

Karel Buls neemt deel aan de Schoolvervoerplannen van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. In dit kader doen we, tijdens de Week van de Mobiliteit, mee met de actie ‘Naar school/Naar het werk zonder auto’ samen met 90 andere Brusselse scholen en 200 bedrijven.
kom op 19 september

te voet, met de fiets,
met het openbaar vervoer
of carpool!

Verplaats jij je al meestal op één van deze manieren? Super!
Kom jij regelmatig met de auto naar school? Dan is dit het ideale moment om je gewoontes in vraag te stellen!
De auto is vaak niet de meest efficiënte oplossing. Daarnaast kunnen auto’s aan de schoolpoort voor gevaarlijke situaties zorgen. Ze hebben een negatief effect op de luchtkwaliteit en dus op onze gezondheid.

Heb je vragen of informatie nodig (mogelijke trajecten, zelf je fiets leren herstellen of laten controleren, een carpoolpartner…)? Neem dan contact op met het secretariaat.

Samen gaan we voor “Be Mobilmix” en een meer duurzame, gezellige en veilige school en laten we de auto thuis om naar school te komen!

Bedankt voor uw deelname!

Het schoolteam