Dag 2

De dag start droog, goed begin voor ons avontuur bij the adventure. Het hoogteparcours en de via ferrata worden met veel enthousiasme begonnen, maar bij de wissel is het beginnen regenen en tegen de middag heeft iedereen koud. Na de middag wordt het schema veranderd; we gaan binnen muurklimmen en leren een oud volksspel, bolletra. …


De dag start droog, goed begin voor ons avontuur bij the adventure. Het hoogteparcours en de via ferrata worden met veel enthousiasme begonnen, maar bij de wissel is het beginnen regenen en tegen de middag heeft iedereen koud. Na de middag wordt het schema veranderd; we gaan binnen muurklimmen en leren een oud volksspel, bolletra.

Terug thuis wordt er weer lekker gekookt terwijl de anderen genieten van een warme douche.

We sluiten onze laatste avond af met karaoke en een feestje.